Kávé szenvedéllyel, vagy sehogy

UMAMI COFFEE

Umami roastery
” Az ember törődjön bele, hogy nem bír el valamit, szüksége van bódítószerekre, s fizesse meg e szerek árát. Akkor minden egyszerűbb. Erre azt mondják: “Nem vagy hős.” S én azt felelem: “Lehet, hogy nem vagyok hős, de nem vagyok gyáva sem, mert van bátorságom a szenvedélyeimhez. ” – Márai Sándor

Eredmények, díjak

A kávés szakma legjobbjai 2015

Umami Roastery - kávés szakma legjobbjai 2015

TOP 10 Magyarország Baristája

A kávés szakma legjobbjai 2016

Umami Roastery - kávés szakma legjobbjai 2016

TOP 10 Magyarország Baristája

A kávés szakma legjobbjai 2017

Umami Roastery - kávés szakma legjobbjai 2017

TOP 10 Magyarország Baristája
TOP 10 magyarországi Kávépörkölő
TOP 10 Magyarország Legkedveltebb kávéja

Hogyan főzzünk jó kávét?

A tökéletes kávé elkészítése érdekében fontos, hogy odafigyeljünk néhány alapvető lépésre.

A tökéletes kávé elkészítése érdekében fontos, hogy odafigyeljünk néhány alapvető lépésre.

A kapszulás kávégép víztartályát érdemes lágy vízzel feltölteni, mivel a kemény víz és a vízkő lerakódásai ronthatják a kávé ízét és a gép élettartamát. A legjobb kávéélmény érdekében javasolt maximum 25 ml vízmennyiséget átengedni a kávén.

Ne felejtsük el rendszeresen karbantartani a gépet, például időközönként vízkőmentesítéssel, hogy mindig tökéletes kávéélményben lehessen részünk. Továbbá ügyeljünk arra, hogy a kávét frissen fogyasszuk, mivel a kihűlt ital veszít az aromájából és ízéből.

Govern group logo

495

Ügyfél

641

Megoldás

28

Szoftver

33

Dolgozó

Copyright © 2024 Govern-Soft Kft. Minden jog fenntartva!